Orice credit auto si leasing auto masini noi si second hand, inclusiv Dacia Sandero/Logan, Renault, Peugeot.

 »  Home »   Taxe si acte auto »  Rabla pentru firme


Rabla pentru firme

[Joi ,26 Mar 2009]

Datorita insuccesului de care s-a ´┐Żbucurat´┐Ż programul Rabla aflat in prima faza, a doua etapa a Programul ar putea aduce aplicarea procedurilor de casare a masinilor vechi si pentru persoanele juridice.

Ministrul Mediului, Nicolae Nemirschia declarat ca, desi prima de casare din cadrul programului national nu va creste, in functie de rezultatele din prima etapa, se vor cauta si alte metode de stimulare a programului, precum extinderea programului de innoire a parcului auto vechi la persoane juridice.

Si Asociatia Producatorilor si Importatorilor de Automobile din Romania(APIA) susitne ideea extinderii programului "Rabla" la persoanele juridice.

Mai mult chiar, APIA propune extinderea programului RABLA si la segmentul autovehiculelor comerciale si acceptarea finantarii in sistem leasing, ca masura de sprijinire a sectorului auto din Romania in conditiile actuale de criza.
Alte articole financiare/auto similare


Raiffeisen Bank ofera credite auto pentru care nu percepe dobanda in primul an

Raiffeisen Bank a decis sa relaxeze conditiile de creditare aferemte creditelor de consum. Astfel, banca a extins gama de venituri acceptate si a majorat sumele care pot fi imprumutate.

Dacia, Renault-Nissan, Hyundai, Opel si Chevrolet- preferatele programului Rabla

Potrivit Administratiei Fondului pentru Mediu, Dacia, Renault-Nissan, Hyundai, Opel si Chevrolet au primit cele mai mari cote in prima etapa a programului Rabla,

Taxa de mediu 2009 pentru masini second hand va fi dubla fata de valorile din iulie 2008

Noua taxa de mediu 2009 va fi redusa cu 33% comparativ cu valorile din iulie 2008 (pentru masinile second- hand ) si va mentine netaxarea autovehiculelor noi, Euro 4.

Leasing auto pentru masinile cumparate prin programul Rabla

Conform declaratiilor vicepresedintelului Asociatiei Producatorilor si Importatorilor de Automobile, Brent Valmar, in partea a doua a programului, masini e vor putea fi achizitionate si in leasing.

Poligonul si conducerea pe timp de noapte: 2 noi posibile probe pentru permisul auto

Avand in vedere numarul din ce in ce mai mare al accidentelor auto, probele examenului pentru obtinerea permisului auto ar putea fi modificate. Reintroducerea poligonul si conducerea pe timp de

  BUBOR / ROBOR
  ON: 6
  1M: 5.92
  3M: 6.03
  6M: 6.23
  12M: 6.25
  EURIBOR
  1M: 0.847
  3M: 1.045
  6M: 1.269
  12M: 1.54
  LIBOR
   USDCHF
  1M: 0.25625 0.13167
  3M: 0.28844 0.17083
  6M: 0.4525 0.24
  12M: 0.76538 0.51833

  Evolutie BUBOR/EURIBOR
Home  ::   Taxe si acte auto  ::   Stiri auto  ::   Lumea auto  ::   Cauta Credit auto  ::   Cauta leasing auto   ::   Contact  ::   Asigurari auto  ::   Termeni si conditii  
Copyright © Credite-auto.ro 2007 - 2018
AutoMol.ro - taxa auto, chestionare auto, anunturi auto cu poza pt masini noi si masini second hand Compara dobanzi bancare la depozite si conturi de economii oferite de banci